Acht oud deelnemers krijgen tweede kans in 'Expeditie Robinson'

zondag 29 augustus 2021

In de bloedstollende eerste aflevering van 'Expeditie Robinson 2021' is te zien dat er, zonder medeweten van de achttien expeditieleden, acht oud deelnemers in het diepste geheim hun eigen expeditie starten.

Na hun eerste deelname hebben ze er altijd van gedroomd om nog één keer te proberen de finale te halen; die tweede kans krijgen ze nu. Dit zijn de acht oud deelnemers die voor de tweede keer het Expeditie avontuur aangaan in Kroatië:


Anouk Maas, Dominique (Do) Rijpma, Jayjay Boske, Loek Peters, Loiza Lamers, Rob Geus, Saar Koningsberger en Wietze de Jager. In hun eigen expeditie gaan zij de individuele strijd met elkaar aan. Zij weten dat er verderop nóg een expeditie plaatsvindt, maar weten niet wie de andere deelnemers zijn, met hoeveel zij zijn en wanneer ze met hen samenkomen.

Elke donderdag om 20.30 uur is de strijd van deze oud expeditieleden te zien bij RTL 4, terwijl de afleveringen elke zondag om 20.00 uur in het teken blijven staan van de andere expeditie met achttien deelnemers. Hoe en wanneer deze twee expedities samenkomen, wordt vanzelf duidelijk.

'Expeditie Robinson' wordt geproduceerd door SimpelZodiak - een label van Banijay Benelux - en is elke zondag om 20.00 uur en elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.


Lees ook:
Twee keer per week 'Expeditie Robinson'

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De jonge moeder Isabel Green probeert de familieboerderij te runnen en voor de kinderen te zorgen, terwijl haar echtgenoot aan het front dient. Nanny McPhee, de magische kinderjuf, komt haar te hulp. Ze wil Isabels kinderen en hun twee verwende neefjes, die eveneens op de boerderij logeren, vijf belangrijke levenslessen leren: niet vechten, delen met anderen, behulpzaam zijn, samenwerken en vertrouwen hebben.

'Nanny McPhee and the Big Bang', film uit 2010 met oa. Emma Thompson, om 22.30 uur op Net5.

Dossiers