Acht oud deelnemers krijgen tweede kans in 'Expeditie Robinson'

zondag 29 augustus 2021

In de bloedstollende eerste aflevering van 'Expeditie Robinson 2021' is te zien dat er, zonder medeweten van de achttien expeditieleden, acht oud deelnemers in het diepste geheim hun eigen expeditie starten.

Na hun eerste deelname hebben ze er altijd van gedroomd om nog één keer te proberen de finale te halen; die tweede kans krijgen ze nu. Dit zijn de acht oud deelnemers die voor de tweede keer het Expeditie avontuur aangaan in Kroatië:


Anouk Maas, Dominique (Do) Rijpma, Jayjay Boske, Loek Peters, Loiza Lamers, Rob Geus, Saar Koningsberger en Wietze de Jager. In hun eigen expeditie gaan zij de individuele strijd met elkaar aan. Zij weten dat er verderop nóg een expeditie plaatsvindt, maar weten niet wie de andere deelnemers zijn, met hoeveel zij zijn en wanneer ze met hen samenkomen.

Elke donderdag om 20.30 uur is de strijd van deze oud expeditieleden te zien bij RTL 4, terwijl de afleveringen elke zondag om 20.00 uur in het teken blijven staan van de andere expeditie met achttien deelnemers. Hoe en wanneer deze twee expedities samenkomen, wordt vanzelf duidelijk.

'Expeditie Robinson' wordt geproduceerd door SimpelZodiak - een label van Banijay Benelux - en is elke zondag om 20.00 uur en elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.


Lees ook:
Twee keer per week 'Expeditie Robinson'

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers