Acht BN'ers pakken hun koffers en vertrekken naar Zuid-Amerika voor 'Het Perfecte Plaatje in ArgentiniŽ'

woensdag 25 mei 2022
Foto: RTL 4 - © RTL 2022

Na zes seizoenen 'Het Perfecte Plaatje' gaat het tv-programma voor een speciale editie de grenzen over. Voor dit extra seizoen pakken acht BN'ers hun koffers en reizen ze af naar ArgentiniŽ.

In dit prachtige land voeren zij verschillende opdrachten uit in de strijd om de beste foto. Onder leiding van presentator Tijl Beckand en vast jurylid William Rutten, strijden Daphne Bunskoek, Jochem van Gelder, Renée Soutendijk, Tim den Besten, Babette van Veen, Maurice Lede, Thomas Berge en Roxanne Kwant voor de felbegeerde titel. ‘Het Perfecte Plaatje in Argentinië’ is vanaf woensdag 1 juni wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.


De hobby-fotografen starten bij aankomst in de bruisende hoofdstad Buenos Aires, waarbij ze voor hun eerste shoot de Argentijnse straten op worden gestuurd. De deelnemers worden in het diepe gegooid, waarbij hun creativiteit in combinatie met flinke tijdsdruk meteen op de proef wordt gesteld. Tijd voor een dagje rust is er na de opdracht niet, want ze duiken de volgende dag direct de studio in voor een sieradenshoot. Wie schiet de beste foto’s en mag blijven? En voor wie ligt er een retourticket naar Amsterdam klaar?

In de tweede aflevering nemen de BN’ers het tegen elkaar op in twee temperamentvolle shoots. Zo gaan de fotografen op zoek naar de echte Argentijnse voetbalpassie en staat er een gemaskerde naaktshoot op het programma. De weken daarna worden de opdrachten steeds uitdagender en wordt de strijd heviger. Wie haalt het tot de finale en gaat er uiteindelijk vandoor met de winst?

‘Het Perfecte Plaatje in Argentinië’ is een extra editie naast de reguliere seizoenen en wordt geproduceerd door ITV Studios. De in totaal zes afleveringen zijn vanaf woensdag 1 juni wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers