Jonge Vlaamse bakkers strijden om de titel van beste junior bakker

vrijdag 7 juni 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Acht kakelverse bakkers betreden zaterdag 8 juni de befaamde witte baktent op de sprookjesachtige locatie van Kasteel van Groenenberg in Sint-Pieters-Leeuw.

Ze bakken er de pannen van de tent en strijden er tegen elkaar om de titel van beste junior bakker van Vlaanderen. Met kritische juryleden, zenuwachtige bakkers en een presentator die nog altijd niks van bakken afweet, maar wel een verse lading aan flauwe moppen in petto heeft. Met andere woorden: de perfecte bakmix voor de start van het vierde seizoen van 'Heel Vlaanderen Bakt Kids'.


Na het eerste startschot van Jeroom kan de bakdroom voor de bakkers écht beginnen. Voor hun allereerste technische opdracht bakken de bakkers een face pie van iemand naar wie ze opkijken. De meesten kiezen hun moeder als grote voorbeeld, maar Younes gooit het toch over een andere boeg. hij maakt zijn nonkel, oftewel: oom. 'Die is makkelijk om te maken, die heeft grote oren en is kaal'. Als spektakelstuk maken de bakkers hun droom na in koek.

'Heel Vlaanderen Bakt Kids', vanaf 8 juni om 18.15 uur uur bij MAX op NPO Zapp.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers