'3Lab: Vader' zondag bij KRO-NCRV

zaterdag 16 november 2019

Jacinto heeft zijn bijna volwassen zoon Shakur al zes jaar niet gezien. Hij nodigt hem uit voor een roadtrip om hun onderlinge band te versterken.

Tussendoor belt hij met zijn vriendin om haar te vertellen hoe het gaat. De intieme film laat zien dat vader Jacinto veel van zijn zoon houdt, maar tevens beseft hoeveel schade hij heeft aangericht.


Vader is geregisseerd door Isabel Lamberti en geproduceerd door IJswater Films in samenwerking met KRO-NCRV. Op het Nederlands Film Festival 2019 ontving de film een Gouden Kalf nominatie voor Beste Korte Documentaire.   

'KRO-NCRV 3Lab Vader' is gerealiseerd binnen Teledoc Campus. Dit is een gezamenlijk project van NPO, CoBO, het Nederlands Filmfonds en het NPO-fonds voor de ontwikkeling van documentaire-talent.

'3Lab: Vader', zondag 17 november om 23.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers