FOX onthult trailer voor 'The Walking Dead' seizoen 11B

donderdag 20 januari 2022
Foto: FOX - © The Walt Disney Company Benelux 2022

Vandaag onthult FOX de nieuwe trailer voor het langverwachte tweede deel van 'The Walking Dead' seizoen 11. Nieuwe afleveringen van het laatste seizoen zullen vanaf 21 februari te zien zijn op Disney+ en FOX.

In februari keert 'The Walking Dead' terug. Veel van onze helden vechten tegen het dreigende hellevuur tijdens de Reaper aanval, terwijl anderen de strijd aangaan met Moeder Natuur in Alexandria. Om iedereen heen, stort de wereld letterlijk in. Ondertussen is het leven in the Commonwealth niet zo idyllisch als het lijkt.



Zullen de bewoners van Alexandria in staat zijn om de stukken bij elkaar te rapen en wie is er nog in leven om te helpen? Zullen hun relaties helen of breken? Zal het teken van vrede worden geaccepteerd of afgewezen? Waar sommigen opnieuw hoop vinden, is er voor anderen geen weg meer terug. Eén waarheid staat vast: levens staan op het spel. Elke beslissing verandert hun toekomst, hun overlevingskansen en de toestand van elke gemeenschap drastisch.

Met in de hoofdrollen Norman Reedus als Daryl Dixon, Melissa McBride als Carol Peletier, Lauren Cohan als Maggie Rhee, Christian Serratos als Rosita Espinosa, Josh McDermitt als Eugene Porter, Seth Gilliam als Gabriel Stokes, Ross Marquand als Aaron, Khary Payton als Ezekiel, Cooper Andrews als Jerry, Callan McAuliffe als Alden en Jeffrey Dean Morgan als Negan.

Bekijk de nieuwe afleveringen van het laatste seizoen van 'The Walking Dead' vanaf maandag 21 februari elke maandag op Disney+ en om 22.00 uur op FOX.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers