Herman van der Zandt en Sosha Duysker doen verslag van de Nijmeegse Vierdaagse

maandag 10 juni 2024
Foto: KRO-NCRV - © Joy Hansson 2024

Al twintig jaar brengt KRO-NCRV traditiegetrouw het programma Het gevoel van de Vierdaagse, waarbij verslag wordt gedaan van het grootste wandelevenement van de wereld.

Dit jaar met een nieuw gezicht: Herman van der Zandt. Samen met presentator Sosha Duysker dompelt hij zich onder in de sfeer van de 'Nijmeegse Vierdaagse: The Walk of the World'. De serie is van dinsdag 16 juli t/m vrijdag 19 juli te zien om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.


Herman en Sosha leven mee met de hoogte- en dieptepunten van de ruim veertigduizend wandelaars die dit jaar meedoen aan de 106e editie van de Vierdaagse. Herman: 'De Vierdaagse is ieder jaar weer een uniek evenement waar duizenden verschillende mensen samenkomen vanwege één gedeelde passie. Ik ben benieuwd naar alle motivaties en verhalen van de deelnemers én om de bijzondere sfeer van dichtbij mee te maken.'

Speciale aflevering – '20 jaar Het gevoel van de Vierdaagse'
Aan de vooravond van de 106de editie van de Vierdaagse, maandag 15 juli, is er een speciale extra aflevering te zien van Het gevoel van de Vierdaagse, ter ere van het twintig jarige jubileum van het programma en het afscheid van presentator Fons de Poel.

'Het gevoel van de Vierdaagse', dinsdag 16 juli t/m vrijdag 19 juli om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1. 20 jaar 'Het gevoel van de Vierdaagse', maandag 15 juli 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers