Zondag start het nieuwe seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'

zaterdag 11 juni 2022
Foto: MTV - © Paramount benelux 2022

Zondag is het eindelijk zo ver: de langverwachte eerste aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' seizoen 8! Zie hoe de sexy singles Jennifer, Joao, Joyce, Luca, Lynn, Nick, Stevie en Tcheutche in een luxe villa op Gran Canaria de vakantie van hun leven lijken te gaan beleven.

Wat zij niet weten, is dat dit seizoen vol verrassingen en onverwachte wendingen zit. Benieuwd wat hen dit jaar allemaal te wachten staat? Get ready voor het nieuwe seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'!


'Ex on the Beach: Double Dutch 'seizoen 8 wordt geproduceerd door No Pictures Please. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

'Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 8', vanaf zondag 12 juni om 22.00 uur op MTV.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers