Vrijdag gaat de langverwachte 'werkplekthriller' 'Severance' in première op Apple TV+

donderdag 17 februari 2022
© Apple Inc. 2020

Apple TV+ lanceert vrijdag 'Severance', de langverwachte nieuwe thrillerserie op de werkvloer met in de hoofdrollen Adam Scott, Academy Award en Emmy Award-winnaar Patricia Arquette, Emmy Award-winnaar John Turturro, Britt Lower, Zach Cherry, Dichen Lachman, Jen Tullock, Tramell Tillman, Michael Chernus en Academy Award-winnaar Christopher Walken.

'Severance', van regisseur en uitvoerend producent Ben Stiller en maker Dan Erickson, wordt wereldwijd gelanceerd op Apple TV+ met de eerste twee afleveringen, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering op vrijdag.


In 'Severance' leidt Mark Scout (Adam Scott) een team bij Lumon Industries, wiens werknemers een ontslagprocedure hebben ondergaan, waardoor hun herinneringen chirurgisch worden verdeeld tussen hun werk en privéleven. Dit gedurfde experiment in 'work-life balance' wordt in twijfel getrokken omdat Mark zich in het middelpunt van een ontrafelend mysterie bevindt dat hem zal dwingen de ware aard van zijn werk en van zichzelf onder ogen te zien.

'Severance', vanaf vrijdag 18 februari te zien bij Apple TV+.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers