Vanaf vrijdag kan je kijken naar de nieuwe comedyreeks 'Shrinking' op Apple TV+

vrijdag 27 januari 2023
© Apple Inc. 2020

Vrijdag start op Apple TV+ 'Shrinking', de nieuwe 10-delige komedie met Jason Segel in de hoofdrol en geschreven door Emmy Award-winnaar Bill Lawrence, Emmy Award-winnaar 'Ted Lasso' ster, schrijver en co-executive producer Brett Goldstein en Segel.

'Shrinking', met Harrison Ford in een van zijn eerste grote televisierollen, gaat wereldwijd in première met de eerste twee afleveringen op vrijdag 27 januari op Apple TV+, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering, elke vrijdag.


'Shrinking' volgt een rouwende therapeut (gespeeld door Segel) die de regels begint te breken en zijn cliënten precies vertelt wat hij denkt. Zijn opleiding en ethiek negerend, ontdekt hij dat hij grote, tumultueuze veranderingen aanbrengt in de levens van mensen ... inclusief zijn eigen leven.

Naast Segel en Ford spelen in 'Shrinking' Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Luke Tennie en Lukita Maxwell.

De nieuwe serie wordt geproduceerd door Warner Bros. Television. 'Shrinking' is de tweede samenwerking tussen Apple TV+ en Segel, na zijn hoofdrol in de Apple Original Film 'The Sky is Everywhere'. De serie is ook de derde samenwerking tussen Apple, Lawrence en Warner Bros. Television, naast het wereldwijde fenomeen 'Ted Lasso' en de aankomende dramaserie 'Bad Monkey'. Goldstein speelt momenteel de hoofdrol en is schrijver en co-executive producer van 'Ted Lasso', dat onlangs voor het tweede jaar op rij de Primetime Emmy Award voor beste komedieserie heeft gewonnen, evenals een back-to-back overwinning in Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series voor Goldstein.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers