Tweede seizoen van donkere comedy 'Physical' vanaf vrijdag bij Apple TV+

donderdag 2 juni 2022
© Apple Inc. 2020

Vrijdag 3 juni gaat het tweede seizoen van de donkere comedyserie 'Physical' wereldwijd in première op Apple TV+. Na de eerste aflevering volgt er dan wekelijks een nieuwe episode.

In het tweede seizoen heeft onze held Sheila Rubin (Rose Byrne) met succes haar eerste fitnessvideo gelanceerd, maar ze kwam enkele nieuwe en grotere obstakels op haar pad tegen. Ze wordt verscheurd tussen loyaliteit aan haar man (Rory Scovel) en de waarden die hij vertegenwoordigt, en een gevaarlijke aantrekkingskracht op iemand anders. En aangezien ze niet langer de enige speler in de stad is, moet ze een aantal felle nieuwe concurrenten ontlopen op weg naar het opbouwen van een volwaardig fitnessimperium. 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers