'Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor's Version)' gestart als de nr. 1 muziekfilm ooit op Disney+

woensdag 20 maart 2024

'Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor's Version)' blijft records breken met 4,6 miljoen views* op Disney+ in 3 dagen, waardoor het de nummer 1 muziekfilm ooit is op het platform.

Fans van Taylor Swift keken dit weekend 16,2 miljoen uur naar de 3,5 uur durende blockbusterconcertfilm op Disney+.


Disney+ is de enige plaats waar de show voor het eerst in zijn geheel bekeken kan worden - compleet met nummers die eerder alleen te zien waren tijdens live concerten.Taylor Swift-fans kunnen de uitvoeringen van nieuwe nummers zoals 'cardigan' bekijken, en ook vier extra akoestische nummers: 'Maroon', 'Death by a Thousand Cuts', 'You Are in Love', en 'I Can See You'.

'Taylor Swift | The Eras Tour' van de 14-voudig GRAMMY®-winnende artiest bracht wereldwijd een recordbedrag van bijna $262 miljoen op aan de box office en is nog een voorbeeld van Disney+ als thuishaven voor grote evenementen. 'Elton John: Farewell from Dodger Stadium', 'Black Is King: A Film by Beyoncé' en 'The Beatles: Get Back' kunnen momenteel allemaal gestreamd worden op Disney+. En uiteraard ook Swifts eigen 'folklore: the long pond studio sessions'.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers