Stap in de gamewereld van de gloednieuwe serie 'NOOBees'

vrijdag 8 maart 2019

In 'NOOBees' volg je Silvia, een meisje dat nooit van videogames heeft gehouden. Ze speelt liever een potje basketbal in haar vrije tijd.

Wanneer Silvia, die geen idee heeft van videogames, besluit haar broer Erick te helpen concurreren in een eSports-toernooi, weet ze niet precies waar ze aan begint. Terwijl ze zich als NOOBee verdiept in de gamewereld [NOOBee is een term die startende gamers aanduidt] zal Silvia een aantal typische en niet-zo typerende tienerproblemen moeten aanpakken. Zo wordt ze verliefd op haar rivaal David en probeert ze het mysterie van haar transformatie naar haar avatar, Kosnika, op te lossen. Maar wat niemand weet is dat er iets met Silvia zal gebeuren waardoor ze de manier waarop ze videospelletjes speelt kan beheersen. En dit zal episch zijn!
Deze nieuwe ontwikkelling zal in allerlei avonturen en momenten ontketenen die de kijker niet kan missen! Het is Game On voor Silvia, maar de vraag is 'Is ze klaar voor de overwinning?'.


Kan je niet wachten tot 18 maart? Bekijk dan alvast de eerste aflevering op zaterdag 9 maart om 17.00 uur, vrijdag 15 maart om 13.50 uur en zondag 17 om 15.00 uur op Nickelodeon.

NOOBees wordt geproduceerd door Mediapro.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers