'South Park Pandemic Special' exclusief op Comedy Central

woensdag 30 september 2020

Donderdag zendt ViacomCBS zender Comedy Central de 'South Park Pandemic Special' uit. In de 1 uur durende special komt Randy achter zijn rol in de COVID-19-uitbraak omdat de aanhoudende pandemie de burgers van South Park voorturend voor uitdagingen zet.

De kinderen gaan gelukkig terug naar school, maar niets lijkt op het normale dat ze ooit kenden; niet hun leraren, niet hun huiskamer, zelfs niet Eric Cartman.


De satirische animiatieserie 'South Park' staat natuurlijk bekend om zijn animiatiestijl, donkere humor en taboedoorbrekende onderwerpen en zal daaroom ook het onderwerp COVID-19 niet aan zich voorbij laten gaan. Ook in het dorpje South Park krijgen Stan, Kyle, Kenny en Eric te maken met het corona virus en wij kunnen niet wachten om te zien wat voor problemen dat oplevert.

Benieuwd naar de 'South Park Pandemic Special'? Kijk dan donderdag 1 oktober om 20.30 uur naar Comedy Central.

Bekijk hieronder alvast de trailer:


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers