Siliconenborst ontploft tijdens opnames MTV-show

maandag 12 oktober 2009

Dat niet iedereen even sierlijke een duik in het ruime sop kan nemen, werd dit weekend pijnlijk duidelijk voor ene Shauvon Torres. De 26-jarige, rondborstige blondine is één van de deelneemsters van het Amerikaanse MTV-programma 'The Real World'.

D


e Amerikaanse moest bij één van de proeven een duik in zee nemen. Bij deze duik kwam Torres met haar buik recht op het water terecht. Dat de duik pijnlijke gevolgen had, zal Torres zich nog lang herinneren. Bij de smak van de blondine op het wateroppervlak, is één van haar siliconenimplantaten ontploft.

Dat het hoegenaamd kon, wisten wij hier niet. De onfortuinlijke Torres werd afgevoerd naar het ziekenhuis en kreeg er te horen dat de gesprongen implantaat inwendige verwondingen en kneuzingen had veroorzaakt. Ook waarschuwden de heren doktoren Torres nog: Nooit meer deelnemen aan dergelijke tv-programma's, was dan ook het devies. Shauvon Torres zal in het vervolg wel twee keer nadenken wanneer ze in de toekomst nog eens een 'bommetje' wil maken in het zwembad.

Bron: Het Nieuwsblad

 


Lees ook:
Foo Fighters en Shakira op 'MTV Europe Music Awards'
Katy Perry presenteert 'MTV Europe Music Awards 2009'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers