Sam Feldt, Vincent Vianen en Quinn & Aaron te zien in Nickelodeon's 'Creator Camp'

dinsdag 20 oktober 2020

Nickelodeon heeft een nieuwe reeks namen bekendgemaakt die te zien zullen zijn in de show 'Creator Camp'. DJ en producer Sam Feldt, choreograaf en dansleraar Vincent Vianen en online helden Quinn & Aaron zullen in de gloednieuwe Nickelodeon show een gastrol gaan spelen.

Daarnaast kondigde de zender aan dat niemand minder dan Yousef Gnaoui, beter bekend onder zijn artiestennaam Sef, de voice-over van de show zal doen. Eerder werd al bekend dat Stefan de Vries, Emma Heesters, Camille Dhont en Sara Dol een gastrol in de serie hebben.


In 'Creator Camp' volgen we Felice, Saar, Zef, Asha en Cas. Zij zijn toegelaten tot het exclusieve kamp en hebben alle vijf een ander talent wat zij op het kamp willen ontwikkelen. Dyanthe Willems, leider van het kamp, stoomt samen met haar team van professionals de talenten klaar tot digital creators. Hierbij krijgt ze dit seizoen hulp van onder andere Stefan de Vries, Camille Dhont, Sara Dol, Vincent Vianen en Quinn & Aaron die allemaal een eenmalige gastles zullen geven aan de talenten op het kamp. Daarnaast krijgen de jonge creators speciaal bezoek van Emma Heesters die undercover op het kamp aan het werk is aan nieuwe nummers, en Sam Feldt die op het eindfeest van het kamp zal draaien.

'Creator Camp' is vanaf 26 oktober elke maandag t/m donderdag om 19.30 uur te zien op Nickelodeon in Nederland en Vlaanderen.

Overzicht cast:

Bibi - 'Vicky'
Liam van Pul - 'Cas'
Lonneke van Krimpen - 'Saar'
Roosmarijn Otten - 'Felice'
Sami Ballafkir - 'Zef'
Shanaya Dap - 'Asha'
Cynthia de Graaff - 'Dyanthe'
Edo Brunner - 'Marko'
Lynn Tackaert - 'Lesley'
Beau Jones - 'Dean'
Mea-Ly Verhoef - 'Kim'
Yousef Gnaoui - voice-over
Stefan de Vries - zichzelf
Emma Heesters - zichzelf
Camille Dhont - zichzelf
Sara Dol - zichzelf
Sam Feldt - zichzelf
Vincent Vianen - zichzelf
Quinn & Aaron - zichzelf

Op de hoogte blijven van 'Creator Camp'? Volg ons op Instagram: @creatorcampnl.

'Creator Camp' is een productie van NewBe in opdracht van Nickelodeon.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers