'Saltburn' is nieuw te bekijken op Prime Video

donderdag 21 december 2023

De met een Oscar bekroonde filmmaker Emerald Fennell ('Promising Young Woman') levert een prachtig ondeugend verhaal over privileges en verlangens.

Terwijl student Oliver Quick (Barry Keoghan) worstelt om zijn plek te vinden aan de Universiteit van Oxford, wordt hij meegezogen in de wereld van de charmante en aristocratische Felix Catton (Jacob Elordi). Felix nodigt hem uit voor een onvergetelijke zomer op 'Saltburn', het uitgestrekte landgoed van zijn excentrieke familie.



Geschreven en geregisseerd door Emerald Fennell.
Geproduceerd door Emerald Fennell, p.g.a; Margot Robbie, p.g.a; Josey McNamara, p.g.a.
Met in de hoofdrol Barry Keoghan, Jacob Elordi, Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver,Archie Madekwe en Carey Mulligan.

'Saltburn', vanaf 22 december exclusief te zien op Prime Video.

Persbericht Prime Video/BAAS Antwerpen
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers