'Saltburn' is nieuw te bekijken op Prime Video

donderdag 21 december 2023

De met een Oscar bekroonde filmmaker Emerald Fennell ('Promising Young Woman') levert een prachtig ondeugend verhaal over privileges en verlangens.

Terwijl student Oliver Quick (Barry Keoghan) worstelt om zijn plek te vinden aan de Universiteit van Oxford, wordt hij meegezogen in de wereld van de charmante en aristocratische Felix Catton (Jacob Elordi). Felix nodigt hem uit voor een onvergetelijke zomer op 'Saltburn', het uitgestrekte landgoed van zijn excentrieke familie.Geschreven en geregisseerd door Emerald Fennell.
Geproduceerd door Emerald Fennell, p.g.a; Margot Robbie, p.g.a; Josey McNamara, p.g.a.
Met in de hoofdrol Barry Keoghan, Jacob Elordi, Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver,Archie Madekwe en Carey Mulligan.

'Saltburn', vanaf 22 december exclusief te zien op Prime Video.

Persbericht Prime Video/BAAS Antwerpen
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers