Reese Witherspoon en Ashton Kutcher schitteren in 'Your Place or Mine'

vrijdag 16 december 2022
Foto: © Netflix 2022

Netflix geeft de eerste beelden vrij van 'Your Place or Mine'. De film met Reese Witherspoon en Ashton Kutcher is vanaf 10 februari wereldwijd te zien.

Debbie en Peter zijn beste vrienden en volstrekte tegenpolen. Zij verlangt naar routine met haar zoon in Los Angeles, terwijl hij leeft voor de afwisseling in New York. Wanneer ze voor een week van huis en leven ruilen, ontdekken ze dat wat ze denken te willen misschien niet is wat ze werkelijk nodig hebben.


- Regisseur Aline Brosh McKenna aan Netflix's TUDUM
Regisseur: Aline Brosh McKenna
Scenarioschrijver: Aline Brosh McKenna
Producenten: Jason Bateman, Michael Costigan, Reese Witherspoon, Lauren Neustadter, Aline Brosh McKenna

Cast: Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Jesse Williams, Zoë Chao, Wesley Kimmel, Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Vella Lovell, Tig Notaro en Steve Zahn
Meer informatie over Your Place or Mine, inclusief extra quotes van regisseur
Brosh McKenna, is te vinden via TUDUM.

'Your Place or Mine' is vanaf 10 februari wereldwijd beschikbaar op Netflix.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers