Prime Video dropt explosieve 'Mr. & Mrs. Smith' trailer

zaterdag 13 januari 2024
Foto: © Prime Video/BAAS Antwerpen 2023

Prime Video heeft de trailer voor de nieuwe serie 'Mr. & Mrs. Smith' vrijgegeven. Alle acht afleveringen zijn vanaf 2 februari 2024 exclusief op Prime Video te zien in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

Donald Glover (bekend van 'Swarm' en 'Atlanta') en Francesca Sloane (bekend van 'Atlanta' en 'Fargo'), die samenwerken als co-creators en executive producers, brengen een nieuwe versie van de film uit 2005. In deze serie vertolkt Glover de rol van John Smith, terwijl Maya Erskine (bekend van 'PEN15') in de huid kruipt van Jane Smith.Maak kennis met de Smiths: John en Jane, twee volslagen onbekenden, die hun eigen identiteit hebben opgegeven en tot elkaar veroordeeld zijn. Gekoppeld door een mysterieus agentschap moeten zij als huwelijkspartners door het leven om hun werk als spionnen te kunnen uitvoeren. In iedere aflevering gaan ze op een nieuwe missie en worden daarbij continu geconfronteerd met de diverse uitdagingen in hun relatie. Wanneer de eerste scheurtjes ontstaan, moeten ze vechten om bij elkaar te blijven. Want in dit huwelijk is scheiden geen optie.

Persbericht Prime Video/BAAS Antwerpen
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers