Nog een seizoen van 'For All Mankind' op Apple TV+

zaterdag 28 mei 2022
Foto: © Apple TV+ 2022

Apple TV+ heeft de startdatum bekend gemaakt voor het langverwachte derde seizoen van 'For All Mankind'. In de nieuwe serie springt de alternatieve realiteit bijna tien jaar vooruit en gaat de serie de jaren 90 in.

Het nieuwe seizoen belicht een race met een hoog octaangehalte naar een nieuwe planetaire grens: MARS. De veelgeprezen serie, van Emmy Award-winnaar Ronald D. Moore, Matt Wolpert en Ben Nedivi start het derde seizoen op vrijdag 10 juni op Apple TV+. De reeks van tien afleveringen gaat in première met de eerste aflevering, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering tot en met 12 augustus 2022.


In seizoen drie wordt de Rode Planeet de nieuwe grens in de Space Race, niet alleen voor de VS en de Sovjet-Unie, maar ook voor een onverwachte nieuwkomer die veel te bewijzen heeft en zelfs meer op het spel staat. De personages nemen het tegen elkaar op als hun ambities voor Mars in conflict komen en hun loyaliteit op de proef wordt gesteld, waardoor een rollercoaster ontstaat die naar een climax leidt.

De cast die terugkeert voor seizoen drie bestaat uit Joel Kinnaman, Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Sonya Walger, Krys Marshall, Cynthy Wu, Casey Johnson, Coral Peña en Wrenn Schmidt, samen met de nieuwe serie vaste Edi Gathegi die 'Dev Ayesa' zal spelen, een charismatische visionair met zijn zinnen op de sterren.

De eerste twee seizoenen van 'For All Mankind' zijn nu beschikbaar om te streamen op Apple TV+.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers