Nog 1 seizoen en dan over en uit voor 'The Good Doctor'

zaterdag 13 januari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Het doek valt over de populaire ziekenhuisserie 'The Good Doctor'. Nog 1 seizoen en dan is het over en uit voor Dr. Murphu en zijn team. Hoofdrolspeler Freddie Highmore betreurt de beslissing.

In 'The Good Doctor' speelt Highmore de rol van dokter Shaun Murphy, de jonge dokter met het autismesyndroom. Aanvankelijk wordt hij door zijn beperking niet aanvaard door het ziekenhuisteam. Al snel blijkt Murphy een grote aanwinst voor het ziekenhuis.

ABC besliste donderdag dat er nog 1 seizoen komt. Zo sluit de serie af met 7 seizoenen in totaal. Freddie Highmore betreurt de beslissing maaar is dankbaar: 'Het spelen van dokter Murphy is een enorm voorrecht geweest en een van de meest opmerkelijk en lonende ervaringen uit mijn leven', aldus Highmore bij Deadline.com

In Vlaanderen loopt momenteel het 6de seizoen bij VTM. De reeks is ook te stream bij Disney+.


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers