Nieuwe serie 'Custom Carolina' op Discovery

woensdag 14 februari 2024
Foto: © Discovery 2024

Tommy Pike bouwt al auto's sinds zijn dertiende. In de afgelopen twintig jaar werkte hij dag en nacht om zijn eigen bedrijf op te bouwen dat oude auto's terugbrengt naar zijn oude glorie.

Inmiddels runt hij in South Carolina zijn bedrijf samen met zijn vrouw Stephanie en een team van toegewijde technici. Van high-end klussen tot kleinere projecten, Tommy werkt met elke klant samen om hun dromen waar te maken.


Zo transformeert hij in de eerste aflevering van 'Custom Carolina' een ’74 Bronco met een nieuwe motor en een likje verf. Chris geeft de wagen ook een gloednieuw interieur. Een vergelijkbaar verzoek krijgt hij van twee broers die een ‘55 Chevy Pick Up brengen die ook van hun opa is geweest. Zij vinden overigens dat de deukjes en krasjes wel passen bij de historie en willen dan ook dat Tommy hem niet te gelikt opknapt. Maar met een nieuwe motor, een airconditioning en een nieuwe olielaag die oorspronkelijke verflaag beschermt, kan de oude auto wel weer generaties mee. Terwijl hij er toch nog zo klassiek uitziet alsof opa er elk moment uit kan stappen!

'Custom Carolina', vanaf donderdag 15 februari om 21.30 uur op Discovery.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende, en voor wie nog durft, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside', om 21.35 uur op SBS6.

Dossiers