Nieuwe serie 'Caught!' vanaf dinsdag op Discovery

maandag 1 januari 2024
Foto: © Discovery 2023

Beveiligingscamera's, dashcams, iPhones en zelfs deurbelcamera's... er worden tegenwoordig meer bewegende beelden vastgelegd dan ooit tevoren.

Daarmee krijgen we vanzelf ook een inkijkje in gekke, gevaarlijke of criminele activiteiten die dagelijks plaatsvinden. De spannendste en meest opmerkelijke opnames kun je nu terugzien in de nieuwe serie 'Caught!'.


Uiteraard in het verkeer waar we bijvoorbeeld een vrachtwagen halsbrekende toeren zien uithalen om een voetganger te ontwijken, maar ook gewoon in een woonwijk waar een deurbelcamera vastlegt hoe een inbreker voor de politie vlucht door in een vuilnisbak te klimmen. Ook zwaardere gevallen komen voorbij die zijn vastgelegd door beveiligingscamera’s zoals een brute roof in een casino door een groep criminelen of een achtervolging op zee door de Amerikaanse kustwacht achter een stel smokkelaars. Worden ze op tijd gepakt? In elk geval zijn ze door de camera gevangen. Caught!

'Caught!', vanaf dinsdag 2 januari om 21.30 uur op Discovery.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende, en voor wie nog durft, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside', om 21.35 uur op SBS6.

Dossiers