Nieuwe serie 'Car Pound Cops' op Discovery

dinsdag 7 november 2023
Foto: © Discovery 2023

Zeven miljoen illegale auto's rijden er dagelijks op de Britse wegen. Het gaat om voertuigen die bijvoorbeeld niet verzekerd zijn, waar geen wegenbelasting voor is betaald of waarvan de eigenaar geen rijbewijs heeft.

Ook kan het gaan om automobilisten die betrokken zijn geweest bij een misdaad, gevaarlijk rijden, illegaal parkeren of die nog grote boetes hebben openstaan. Wie gesnapt wordt, raakt zijn auto kwijt, die vervolgens wordt gestald in een auto-opslagplaats waar je hem pas na betaling en met de juiste papieren weer kunt ophalen.


De nieuwe serie Car 'Pound Cops' volgt het werk van de mensen die deze auto’s opsporen, ophalen en weer teruggeven. Geen gemakkelijke baan, want automobilisten zijn meestal niet blij als hun voertuig wordt afgepakt. Toch is hun werk nodig om de wegen veilig te houden en om te voorkomen dat de Britse schatkist miljoenen misloopt aan belasting.

'Car Pound Cops', vanaf woensdag 8 november om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende, en voor wie nog durft, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside', om 21.35 uur op SBS6.

Dossiers