Nieuw seizoen van 'Shed & Buried' op Discovery

maandag 28 november 2022
Foto: © Discovery Benelux 2022

Motorfanaten en goede vrienden Henri Cole en Sam Lovegrave reizen in een nieuw seizoen van 'Shed & Buried' weer heel Engeland door om in garages en schuren op zoek te gaan naar oude auto's en motoren.

Hun doel: deze verstofte en vaak verwaarloosde voertuigen opkopen, opknappen en weer met winst verkopen.


In de eerste aflevering mogen ze rondneuzen in een garage van een verzamelaar van Amerikaanse voertuigen. Ze kijken hun ogen uit als ze twee Honda monkey bikes zien, een originele Schwinn cruiser uit de jaren vijftig, een fraaie Ford pick-up en een Mustang. Maar de meeste interesse gaat uit naar de Ford Galaxie uit begin jaren zeventig die destijds veel gebruikt werd als politiewagen. Ook dit exemplaar is als politiewagen gepimpt, al is dat niet origineel. Toch zien de twee kenners dit als een buitenkansje om winst te maken. Als ze hem voor een goede prijs mogen kopen en het lukt om hem voor weinig op te knappen. Laat dat maar aan deze enthousiaste autoliefhebbers over.

'Shed & Buried', vanaf dinsdag 29 november om 21.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers