Nieuw seizoen van 'Salvage Hunters' op Discovery

maandag 26 februari 2024
Foto: © Discovery 2024

Antiekhandelaar Drew Pritchard raakt nooit uitgekeken en nooit uitgeleerd. In een nieuw spraakmakend seizoen van 'Salvage Hunters' gaat hij langs bij een aantal bijzondere locaties om zijn collectie van vintage voorwerpen aan te vullen.

Van een familiebedrijf in Manchester dat in muziekartikelen handelt en al 165 oud is tot een expert op het gebied van Chinees antiek – Drew kijkt andermaal zijn ogen uit en weet met zijn scherpe onderhandeling weer de beste items aan te schaffen. Hij begint zijn zoektocht echter helemaal in Lissabon. Samen met Tee brengt hij onder meer een bezoek aan de oudste antiekwinkel van Portugal, waar hij versteld staat van een enorme collectie aan religieuze relikwieën uit de 18e eeuw. En als de eigenaar zijn opslagruimte opent, valt Drew bijna om van verbazing. Het is misschien wel de grootste vondst van zijn carrière.


'Salvage Hunters', vanaf dinsdag 27 februari om 20.30  uur op Discovery.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers