Nieuw seizoen van 'Kindig Customs' op Discovery

woensdag 10 januari 2024
Foto: © Discovery 2024

In het nieuwe seizoen van 'Kinding Customs' laat Dave Kindig weer zien waarom hij tot de absolute top van de custom car builders behoort.

Samen met zijn team van creatieve monteurs bouwt hij auto’s om tot ware kunstwerken op wielen die uniek zijn in hun soort. Het nieuwe seizoen begint waar het vorige eindigde: met de bouw van de C10 truck die werkelijk fantastisch wordt. Daarna sleutelen ze verder aan onder meer een '35 Roadster V8, een iconische 1955 Nomad en de CF1 van voormalig Deadliest Catch-captain Rick Mezich.


Ook gaan ze weer de weg op om hun verbouwde auto’s te meten met de concurrentie en bezoeken ze verschillende autoshows om hun auto’s te showen, waaronder de SEMA-show in Las Vegas. Dave en Kev zijn aanwezig bij het allereerste concours d'elegance in het beroemde Wynn hotel, waar hun kennis van auto's tot het uiterste zal worden getest.

'Kindig Customs', vanaf donderdag 11 januari om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers