Nieuw seizoen van 'Deadliest Catch' op Discovery

dinsdag 30 mei 2023

Alle hens aan dek in het nieuwe seizoen van 'Deadliest Catch'. Nu de krab prijzen ongekend hoog zijn, wil iedereen zijn deel pakken van dit zwemmende goud.

Een nieuwe generatie krabvissers staat te popelen om in de voetsporen te treden van de illustere krabvissers die we al jaren volgen. Maar het zijn niet alleen de ambitieuze Amerikaanse vissers die afkomen op de recordprijzen van de lucratieve krab, ook buitenlandse indringers werken samen om op alle mogelijke manieren winst te maken. Kunnen ze worden tegengehouden? De ervaren kapiteins kunnen niet alleen vertrouwen op hun ervaring uit het verleden en de jonge kapiteins maken geen schijn van kans zonder de kennis van hun voorgangers. Samen met de kustwacht slaan beide generaties kapiteins de handen ineen om hun levensonderhoud te redden en de toekomst van hun industrie veilig te stellen.


'Deadliest Catch', vanaf woensdag 31 mei om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers