Nieuw seizoen 'My Big Fat Fabulous Life' op TLC

dinsdag 5 januari 2021

Een grote fabelachtige bruiloft stond er gepland voor dit seizoen van 'My Big Fat Fabulous Life', maar al vier maanden na het romantische aanzoek in Parijs kwamen er serieuze haarscheurtjes in de relatie tussen Whitney en Chase.

Eerst was er de belofte van Chase om te verhuizen naar Charlotte die niet werd nagekomen. En voordat ze konden beslissen waar ze dan wel zouden gaan samenwonen, kwam corona waardoor beide geliefden los van elkaar in lockdown kwamen te zitten.


Maar het kon nog erger toen Whitney hoorde dat Chase vader zou worden… maar niet van haar kinderen. Geschokt, boos en verdrietig krijgt de 36-jarige YouTube-ster wederom hulp van haar oude vriend Buddy die als steun bij haar intrekt. En hoewel haar online dansbusiness met Ryan als een trein loopt, betwijfelt ze of ze dit wel door wil zetten, aangezien Ryan nog altijd goed bevriend is met Chase.

In de hoop een nieuwe liefde te vinden overweegt ze om iets aan haar gewicht te doen met een chirurgische ingreep. Kan de altijd positieve Whitney haar tumultueuze leven weer op de rails krijgen?

'My Big Fat Fabulous Life', vanaf woensdag 6 januari om 21.30 uur op TLC.

Persbericht TLC
https://www.tlc.be/

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers