Nieuw seizoen 'My Big Fat Fabulous Life' op TLC

dinsdag 5 januari 2021

Een grote fabelachtige bruiloft stond er gepland voor dit seizoen van 'My Big Fat Fabulous Life', maar al vier maanden na het romantische aanzoek in Parijs kwamen er serieuze haarscheurtjes in de relatie tussen Whitney en Chase.

Eerst was er de belofte van Chase om te verhuizen naar Charlotte die niet werd nagekomen. En voordat ze konden beslissen waar ze dan wel zouden gaan samenwonen, kwam corona waardoor beide geliefden los van elkaar in lockdown kwamen te zitten.


Maar het kon nog erger toen Whitney hoorde dat Chase vader zou worden… maar niet van haar kinderen. Geschokt, boos en verdrietig krijgt de 36-jarige YouTube-ster wederom hulp van haar oude vriend Buddy die als steun bij haar intrekt. En hoewel haar online dansbusiness met Ryan als een trein loopt, betwijfelt ze of ze dit wel door wil zetten, aangezien Ryan nog altijd goed bevriend is met Chase.

In de hoop een nieuwe liefde te vinden overweegt ze om iets aan haar gewicht te doen met een chirurgische ingreep. Kan de altijd positieve Whitney haar tumultueuze leven weer op de rails krijgen?

'My Big Fat Fabulous Life', vanaf woensdag 6 januari om 21.30 uur op TLC.

Persbericht TLC
https://www.tlc.be/

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers