Netflix onthult trailer van Guillermo del Toro's 'Pinocchio'

woensdag 9 november 2022
Foto: © Netflix 2022

Netflix onthult vandaag de trailer van Guillermo del Toro's 'Pinocchio'. De animatiefilm van de Oscarwinnende regisseur Guillermo del Toro en de bekroonde stop-motion legende Mark Gustafson is vanaf 9 december wereldwijd beschikbaar op Netflix.

De stop-motion musical is gebaseerd op het klassieke verhaal van Carlo Collodi en volgt de buitengewone reis van een houten jongen die door een vaderwens op magische wijze tot leven wordt gebracht. De film 'Pinocchio' van Del Toro speelt zich af tijdens de opkomst van het fascisme in het Italië van Mussolini en is een verhaal over liefde en ongehoorzaamheid, terwijl Pinokkio worstelt om aan de verwachtingen van zijn vader te voldoen.Regie: Guillermo del Toro en Mark Gustafson
Script: Guillermo del Toro en Patrick McHale
Producenten: Guillermo del Toro, Lisa Henson (Jim Henson Company), Gary Ungar, Alex Bulkley en Corey Campodonico (Shadow Machine)
Executive producer: Jason Lust
Componist: Alexandre Desplat
Production designers: Guy Davis en Curt Enderle
Art director: Rob DeSue
Animatie coördinator: Brian Hansen
Cinematografie: Frank Passingham
Poppen coördinator: Georgina Hayns
Cast: Gregory Mann, Ewan McGregor, David Bradley, Tilda Swinton, Christoph Waltz, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman

'Pinocchio' is vanaf 9 december wereldwijd beschikbaar op Netflix.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers