Netflix onthult sneak peek van 'Crypto Boy'

donderdag 21 september 2023
Foto: © Netflix 2023

Netflix toont de eerste bewegende beelden van 'Crypto Boy', de tweede Netflix-film van regisseur Shady El-Hamus. De film is een waar familieproject, met broer Shahine El-Hamus in de hoofdrol van Amir en vader Sabri Saad El-Hamus in de rol van vader Omar.

In de film maken we kennis met de jonge Amir (Shahine El-Hamus), die probeert het bedrijf van zijn vader (Sabri Saad El-Hamus) te redden door gebruik te maken van crypto. 'Crypto Boy' is vanaf 19 oktober exclusief te zien op Netflix.



Over 'Crypto Boy'
In Amsterdam Oost droomt de jonge bezorger en sjacheraar Amir (Shahine El-Hamus) van een betere toekomst maar komt hij niet verder dan bestellingen rond te fietsen voor Burrito, het slechtlopende Mexicaanse restaurant van zijn vader Omar (Sabri Saad El-Hamus). In de buurt is gentrificatie in volle gang - buurtwinkels maken plaats voor trendy koffiebars, sushi tenten en fitness studio’s - maar tot Amirs frustratie lijkt zijn koppige vader doof voor zijn ideeën om het oude Burrito te moderniseren. Omar, op zijn beurt, ziet in zijn zoon een onverantwoordelijke nietsnut die nog lang niet in staat is het stokje van hem over te nemen.

Wanneer een groot vastgoedbedrijf het huizenblok opkoopt en de huur verdubbelt komen vader en zoon steeds meer tegenover elkaar te staan en dreigen ze het restaurant en hun woning definitief te verliezen. Als Amir echter op een meetup van een jonge charismatische crypto ondernemer belandt, denkt hij de oplossing voor al hun financiële problemen gevonden te hebben. Vastbesloten om aan zijn vader te laten zien wat hij waard is, verliest Amir zich in de snel groeiende crypto start-up terwijl Omar met argusogen aanziet hoe zijn zoon steeds verder van hem afdrijft.

Cast & Crew
Director: Shady El-Hamus.
Cast: Shahine El-Hamus, Sabri Saad El-Hamus, Minne Koole, Isabelle Kafando, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Leny Breederveld, Raymond Thiry, Loes Schnepper, Jonas Smulders, Kendrick Etmon, Tobias Kersloot and Yari van der Linden.
Scenario: Jeroen Scholten van Aschat & Shady El-Hamus.
Productie: Fiction Valley.

'Crypto Boy' is wereldwijd te zien op Netflix vanaf 19 oktober 2023.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers