Netflix onthult officiŽle trailer van '3 Body Problem'

woensdag 10 januari 2024

Netflix geeft vandaag de officiŽle trailer vrij van '3 Body Problem', een langverwachte serie van de Emmy-winnende makers David Benioff, D.B. Weiss ('Game of Thrones') en de Emmy-genomineerde schrijver-producent Alexander Woo ('The Terror: Infamy', 'True Blood').

'3 Body Problem' neemt je in acht afleveringen mee op een adembenemende tijdreis door diverse continenten, waarbij dit epische verhaal het sci-fi drama een geheel nieuwe betekenis geeft binnen het genre. Gebaseerd op het gelijknamige boek The Three-Body Problem en de trilogie Remembrance of Earth’s Past.Over '3 Body Problem'
De serie speelt zich af tijdens de Culturele Revolutie van China in de jaren zestig, waar de beslissing van een jonge vrouw cruciale gevolgen blijkt te hebben voor de wereld zoals wij die nu kennen. Wanneer de wetten van de natuur op mysterieuze wijze lijken te veranderen, bundelt een groep toegewijde wetenschappers hun krachten om samen met een zeer onconventionele detective de grootste dreiging waarmee de mensheid ooit is geconfronteerd aan te pakken.

Cast: Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong en Jonathan Pryce.

'3 Body Problem', vanaf 21 maart wereldwijd te zien op Netflix.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers