Netflix onthult nieuwe beelden 'Bridgerton' seizoen 3

maandag 25 december 2023
Foto: © Netflix 2023

Het is feest, want het is niet alleen kerst, maar ook het driejarig bestaan van de populaire serie 'Bridgerton'! Om dit te vieren geeft Netflix vandaag gloednieuwe beelden vrij van het uiterst sexy, weelderig derde seizoen.

In dit seizoen volgen we Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) tijdens hun zoektocht naar de liefde. 'Bridgerton' seizoen 3 wordt uitgebracht in twee delen van elk 4 afleveringen. Deel 1 verschijnt op 16 mei 2024, gevolgd door Deel 2 op 13 juni 2024.


'Bridgerton' seizoen 3
Penelope Featherington (Nicola Coughlan) heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar vorig seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope's pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch.

In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn.

Voor Penelope wordt de situatie gecompliceerder door  haar breuk met Eloise (Claudia Jessie), die een nieuwe vriend heeft gevonden op een onverwachte plek. Ondertussen maakt Penelope's toenemende aanwezigheid in de high society het des te moeilijker om haar Lady Whistledown alter ego geheim te houden.

Afleveringen: 8
Film: London, UK
Showrunner en uitvoeren producent: Jess Brownell
Uitvoerend producenten: Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica, en Chris Van Dusen
Cast: Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Luke Newton (Colin Bridgerton), Claudia Jesse (Eloise Bridgerton), Luke Thompson, Benedict Bridgerton, Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Simone Ashley (Kate Sharma), Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Calam Lynch (Theo Sharpe), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington), Rupert Young (Jack), en Julie Andrews (Lady Whistledown)

'Bridgerton' deel 1 is vanaf 16 mei 2024 en deel 2 vanaf 13 juni exclusief te zien op Netflix.


Lees ook:
'Bridgerton' keert terug voor een steamy derde seizoen

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers