Netflix onthult eerste beelden en volledige cast voor Nederlandse film 'Happy Ending'

donderdag 15 juni 2023
Foto: © Netflix 2023

Netflix geeft de eerste beelden vrij van de aankomende Nederlandse film 'Happy Ending'. De film is geschreven en geregisseerd door Joosje Duk, winnaar van de Netflix New Voices-competitie in 2021.

De hoofdrollen worden vertolkt door Gaite Jansen, Martijn Lakemeier en Joy Delima. Naast dit drietal zijn ook Claire Bender, Sinem Kavus en Sidar Toksöz te zien in deze gewaagde romcom. 'Happy Ending' is nog dit jaar wereldwijd te zien op Netflix.Over 'Happy Ending'
Luna (Gaite Jansen) en Mink (Martijn Lakemeier) zijn een gelukkig koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. De daaropvolgende avond met de avontuurlijke Eve (Joy Delima) zet het leven van Luna op haar kop.

Regisseur & schrijver: Joosje Duk
Producent: Max de Wolf, Frans van Gestel, Laurette Schillings en Arnold Heslenfeld
Productiemaatschappij: Topkapi Films
Cast: Gaite Jansen, Martijn Lakemeier, Joy Delima, Claire Bender, Sinem Kavus, Sidar Toksöz

De film wordt geproduceerd door het in Amsterdam gevestigde productiebedrijf Topkapi Films, bekend van onder andere 'Instinct' (Halina Reijn), 'Girl' (Lukas DHont) en 'Alles is Liefde' (Joram Lürsen). 'Happy Ending' is dit jaar wereldwijd te zien op Netflix.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers