Netflix onthult definitieve cast van 'Squid Game' seizoen 2

vrijdag 30 juni 2023

Netflix onthult de overige cast voor het tweede seizoen van de wereldwijde hit 'Squid Game', na de bekendmaking van de eerste castleden eerder deze maand tijdens Tudum.

Deze week kwamen de castleden en showrunners bij elkaar voor hun eerste 'table read'. Van opkomende sterren tot ervaren acteurs, de cast bestaat uit een breed scala aan talent en ervaringen. Regisseur Hwang Dong-hyuk, die een Emmy won voor het eerste seizoen, keert terug om het tweede seizoen te regisseren en te produceren. De productie van 'Squid Game' seizoen 2 start later dit jaar.


De extra cast bestaat uit:

Park Gyu-young: Park is bekend van haar rol in de Netflix-serie 'Sweet Home' seizoen 1 en 2. Daarnaast speelt ze de hoofdrol in de aankomende Netflix-serie 'Celebrity'.   
Jo Yu-ri: Jo is de zangeres en actrice en bekend als voormalig lid van de Zuid-Koreaans-Japanse meidengroep Iz*One.
Kang Ae-sim: Kang is een gerespecteerde theater- en musicalactrice in Korea. Met haar optreden in de tv-serie 'Be Melodramatic' en de Netflix-serie 'Move to Heaven' liet ze een diepe indruk achter.
Lee David: Lee is bekend om zijn bijrollen in de film 'The Fortress' van regisseur Hwang en de film 'Svaha: The Sixth Finger'.
Lee Jin-uk:  hij had de hoofdrol in de Netflix-serie 'Sweet Home' Seizoen 1 en 2. Daarnaast had  hij  rollen in verschillende Koreaanse drama's en films, waaronder een van de grootste films van regisseur Hwang, 'Miss Granny'.
Choi Seung-hyun: Choi is zanger en acteur en heeft in verschillende Koreaanse films en tv-series gespeeld, waaronder 'Tazza: The Hidden Card' en 'Commitment'.
Roh Jae-won: Roh maakte zijn acteerdebuut in 2021 en kreeg snel erkenning door films als 'Missing Yoon' en 'Ditto'.
Won Ji-an: Won maakte een indrukwekkend debuut in het eerste seizoen van de Netflix-serie 'D.P.'

Aangekondigde cast voor squid game seizoen 2
Lee Jung-Jae, Lee Byung-Hun, Yim Si-Wan, Kang Ha-Neul, Park Gyu-Young, Park Sung-Hoon, Jo Yu-Ri, Wi Ha-Jun, Yang Dong-Geun, Kang Ae-Sim, Lee David, Lee Jin-Uk,  Choi Seung-Hyun, Roh Jae-Won, Won Ji-An  met Gong Yoo

Over de serie
Regisseur: Hwang Dong-hyuk
Uitvoerende producenten:  Hwang Dong-hyuk, Kim Ji-yeon
Schrijver: Hwang Dong-hyuk
Productiebedrijf:  Firstman Studio

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers