'My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy' exclusief op Netflix

donderdag 8 december 2022
Foto: © Netflix 2022

Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven van de langverwachte aflevering met de Oekra´ense president Volodymyr Zelenskyy van 'My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman'.

Deze speciale standalone aflevering van de viervoudige Emmy® Award-genomineerde serie is vanaf 12 december exclusief te zien op Netflix.


Ter gelegenheid van deze bijzondere aflevering reisde David Letterman af naar Kyiv voor een diepgaand gesprek met president Volodymyr Zelenskyy in aanwezigheid van een zeer select publiek.


Over 'My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman'
In de talkshow 'My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman' klimt tv-legende David Letterman terug in de stoel van gastheer en voert hij diepgaande gesprekken met buitengewone mensen. Letterman is heer en meester in het combineren van nieuwsgierigheid met humor en wist daarmee opmerkelijke gasten als president Barack Obama, JAY-Z, Lizzo, Malala en Billie Eilish ervan te overtuigen om met hem in gesprek te gaan. De Netflix serie 'My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman' beslaat 22 afleveringen verdeeld over vier seizoenen.

'My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy' is vanaf 12 december exclusief en wereldwijd te zien op Netflix.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers