Marge Simpson vanaf vandaag naakt online

dinsdag 20 oktober 2009

'The Simpsons' bestaan 20 jaar. Dat zal nu naderhand iedereen wel weten. Maar dat de ingoede moederfiguur uit de serie, Marge Simpson, naakt in de Playboy zou verschijnen, zal toch niet elke fan hebben zien aankomen. Meer nog, sinds vandaag kunt ook u uw oordeel vellen over de moeder der moeders uit Springfield.

Op de cover zien we de ranke Marge Simpson, elegant zittend op een playboystoeltje. Alles heel zedig in beeld gebracht. Dat moest wel, want de playboycover is een knipoog naar de onvergetelijke omslag van het blootblad uit 1971. Toen sierden de weelderige vormen van ene Darine Stern de omslag van het blootblad. Stern was indertijd het allereerste zwarte model die de omslag van het tijdloze magazine mocht ‘kleuren’.


Ook dit seizoen komen heel wat bekende koppen bij de Simpsonfamilie over de vloer. Zo komen onder andere Coldplayzanger Chris Martin, verleidelijke actrice Neve Campbell en, de in Amerika superpopulaire cabaretière, Sarah Silverman in Springfield langs.

Oja, nog dit. Wie met de nieuwste editie van de playboy denkt een ‘full monty’ van mevrouw Simpson binnen te halen, komt toch wat bedrogen uit. Misschien gaat Marge in de nieuwe serie wel ‘all the way’. Kijken en je komt het te weten.   

Bron: de standaard

Ontdek de foto's in het TV-Visie Forum


Lees ook:
'The Simpsons' online op zoek naar nieuwe dorpsgenoot
Weer veel bekend volk in nieuw Simpsons-seizoen

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers