'Making The Cut' seizoen 3 vanaf vrijdag op Prime Video

donderdag 18 augustus 2022
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Amazon Prime Video 2022

'Making the Cut' is opnieuw op een missie om het volgende grote wereldwijde modemerk te vinden. Seizoen drie van de fashion-competitie serie, gepresenteerd en geproduceerd door Heidi Klum en Tim Gunn, zal 19 augustus terugkeren op Prime Video.

Actrice en House of Harlow 1960 creative director Nicole Richie en modepop icoon en Moschino creative director Jeremy Scott zullen terugkeren als juryleden, met pop supersterren Chloe x Halle, A-List stylist Jason Bolden, en mode TikToker en model Wisdom Kaye die hun opwachting maken als gast juryleden gedurende dit seizoen. De modescene van Los Angeles vormt ook dit seizoen weer de perfecte achtergrond voor 'Making the Cut'.


Enkele van de locaties van dit seizoen zijn de iconische Rodeo Drive in Beverly Hills, het unieke woestijnlandschap van Vasquez Rocks, en een dak van één van de vele wolkenkrabbers in Downtown LA met een prachtig uitzicht over de skyline van de stad.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers