Liefde, lust en veel drama in 'Ex on the Beach: Double Dutch'

zondag 10 juli 2022
Foto: MTV - © Paramount benelux 2022

Er is weer een nieuwe EX in de villa. Anne, de EX van Nick. Anne en Nick waren voor 'EOTBDD' serieus aan het daten totdat Nick opeens 'zomaar' verdween. Dit belooft niet veel goeds...

Het nieuws over de verdwijntruc van Nick gaat als een lopend vuurtje door de villa. Anne is niet zo blij met de situatie. Daarbij gooit Lynn nog wat extra olie op het vuur. Zal Nick hieronder uitkomen?


Wat Nick en Romée met elkaar gemeen hebben is hun hekel aan Lynn. Niet alleen Nick kan haar niet meer uitstaan. Het begint erop te lijken dat de emmer van Romée bijna vol is.

Alsof de sfeer nog niet slecht genoeg is doet de Tablet of Terror er nog een schepje bovenop. Er staat Queen Taier een hevige taak te wachten. Ze moet per direct beslissen welke jongen en welk meisje zij de villa uitstuurt.

Zal de cast een drama record halen, of keert de vrede terug?

Anne (20)
'Ik val een beetje op die badboy types, helaas wel'

Anne lijkt misschien heel lief, maar je weet wat ze zeggen: stille wateren hebben diepe gronden. De knappe 20-jarige komt naar Gran Canaria voor haar EX Nick. Zullen Anne en Nick weer bij elkaar komen of volgen zij ieder hun eigen weg?

'Ex on the Beach: Double Dutch', zondag 10 juli om 22.00 uur op MTV.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers