Kijk naar 'Martime Masters' op Discovery

maandag 5 juni 2023
Foto: © Discovery 2023

Discovery mag aan boord van een van de mooiste schepen ter wereld: de Scenic Eclips. Het schip is vele malen groter en luxueuzer dan een zeejacht, maar kleiner dan een gemiddeld cruiseschip, waardoor het wendbaarder is en daarmee op de mooiste plekken op aarde kan komen.

In de serie 'Maritime Masters' volgen we de Scenic Eclips als het vertrekt uit de haven van San Diego, om vanaf daar langs de westkant van Noord- en Zuid-Amerika te varen richting ons koudste continent. Naast alle luxe aan boord, zoals een bioscoop, sauna, zwembad en een toprestaurant, heeft het schip ook een grote hoeveelheid rubberboten en kajakken, waarmee de circa 200 passagiers onderweg de prachtige omgeving kunnen ontdekken, begeleid door een speciaal ontdekkingsteam. Een unieke manier om vakantie te vieren en de bijzondere natuur te ontdekken.


'Martime Masters', vanaf dinsdag 6 juni om 21.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers