Jeroom Snelders en Philippe Geubels keren terug in 'LOL: Last One Laughing'

maandag 20 november 2023

Prime Video maakt vandaag bekend dat de comedians Henry van Loon en Bas Hoeflaak en actrice Annick Boer, TikTokker Pieter Valley en wereldkampioenen breakdance India Sardjoe en Menno van Gorp hun opwachting maken in het tweede seizoen van de succesvolle Prime Video comedy show: 'LOL: Last One Laughing'.

De line-up van dit nieuwe seizoen bestaat uit Arjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke, Anniek Pheifer, Ruben van der Meer en Rayen Panday. In de populaire Prime Video comedy show gaan zij de uitdaging aan om elkaar aan het lachen te krijgen.



Over 'LOL' seizoen 2
Philippe Geubels en Jeroom Snelders zijn terug als gastheren van het tweede seizoen van 'LOL: Last One Laughing' waarin tien toptalenten uit de wereld van comedy en film met elkaar in een ruimte worden opgesloten en de strijd aangaan om elkaar aan het lachen te krijgen.
Wie is degene die binnen vijf minuten al een waarschuwing te pakken heeft? Wie trapt in zijn eigen val? Wie lacht twee keer achter elkaar en ligt meteen uit het spel? Welke deelnemer denkt dat spaghetti snuiven een goed idee is en wie gebruikt zijn eigen lichaam om een schilderij te maken? Maar de belangrijkste vraag van allemaal is: wie houdt het vol om zes uur niet te lachen en mag zich de winnaar van 'LOL: Last One Laughing' seizoen 2 noemen?

Philippe Geubels en Jeroom Snelders bestraffen het kleinste glimlachje met een meedogenloze druk op de zoemer, bij de eerste lach volgt een waarschuwing, bij een tweede lach ligt de deelnemer uit het spel.

Gastheren: Philippe Geubels en Jeroom Snelders
Deelnemers: Arjan Ederveen, Bram Krikke, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Rick Paul van Mulligen Nabil Aoulad Ayad, Anniek Pheifer, Soumaya Ahouaoui, Ruben van der Meer en Rayen Panday

Gastoptredens: Henry van Loon, Bas Hoeflaak, Pieter Valley, Annick Boer, India Sardjoe en Menno van Gorp

Geproduceerd door: Amazon Studios en Warner Bros. International Television Production Nederland B.V.

Vanaf 27 december zijn de eerste twee afleveringen van de comedy show 'LOL: Last One Laughing'  exclusief te zien op Prime Video, gevolgd door aflevering drie en vier op woensdag 3 januari 2024 en aflevering vijf en zes op woensdag 10 januari 2024.

Persbericht Prime Video/BAAS Antwerpen
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers