Jared Leto and Anne Hathaway vanaf vrijdag in nieuwste Apple Original 'WeCrashed'

donderdag 17 maart 2022
Foto: © Apple TV+ 2022

Vrijdag gaat 'WeCrashed', de langverwachte nieuwe serie gebaseerd op de populaire Wondery-podcast 'WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork' van Lee Eisenberg en Drew Crevello en met in de hoofdrollen Academy Award en SAG Prijswinnaars Jared Leto en Anne Hathaway in première op Apple TV+.

In de gelimiteerde serie spelen ook Kyle Marvin, naast America Ferrera en O-T Fagbenle. 'WeCrashed' gaat wereldwijd in première op Apple TV+ met de eerste drie afleveringen op 18 maart 2022, gevolgd door nieuwe wekelijkse afleveringen, elke vrijdag gedurende het achtdelige seizoen tot 22 april.


De serie is geïnspireerd op actuele gebeurtenissen - en het liefdesverhaal staat centraal. WeWork groeide in minder dan tien jaar uit van een enkele coworking-ruimte tot een wereldwijd merk met een waarde van $ 47 miljard. Toen, in minder dan een jaar, kelderde de waarde. Wat is er gebeurd?


 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers