Idris Elba in nieuwe Apple TV+ thriller 'Hijack'

donderdag 21 april 2022
© Apple Inc. 2020

Apple TV+ heeft donderdag de nieuwe thriller 'Hijack' uitgebracht, een nieuwe zevendelige thriller met in de hoofdrol SAG-winnende en Emmy Award-genomineerde Idris Elba ('Sonic the Hedgehog 2', 'Luther').

'Hijack' wordt in realtime verteld en is een spannende thriller die de reis volgt van een gekaapt vliegtuig onderweg naar Londen. Elba zal schitteren als Sam Nelson, een ervaren onderhandelaar in de zakenwereld die moet opstaan ​​en al zijn bedrog moet gebruiken om te proberen de levens van de passagiers te redden - maar zijn risicovolle strategie zou zijn ondergang kunnen zijn.


De serie is geschreven door George Kay ('Lupin', 'Criminal') en wordt geregisseerd door Jim Field Smith ('Criminal', 'The Wrong Mans'), die beiden ook als uitvoerend producent zullen optreden naast Elba, Jamie Laurenson, Hakan Kousetta en Kris Thykier. 'Hijack' wordt geproduceerd door 60Forty Films en Idiotlamp Productions in samenwerking met Green Door.

De serie gaat in première naast een groeiend aanbod van thrillers van 's werelds meest creatieve verhalenvertellers Apple TV+, waaronder het onlangs vernieuwde en veelgeprezen 'Severance' van regisseur en uitvoerend producent Ben Stiller; evenals 'Shining Girls', de nieuwe metafysische thriller gebaseerd op de bestseller uit 2013; 'Disclaimer', een nieuwe psychologische thrillerserie van de met meerdere Academy Award, Golden Globe en BAFTA Award-winnende regisseur, schrijver, producer, cameraman en editor, Alfonso Cuarón; en meer.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers