'Hustlers Gamblers Crooks' nieuw op Discovery

zaterdag 17 februari 2024
Foto: © Discovery 2024

Heb jij weleens een gokje gewaagd of gedroomd van een grote geldprijs die je met wedden kon winnen? Check dan zeker de nieuwe serie 'Hustlers Gamblers Crooks'.

Het laat je de meest bizarre – maar waargebeurde! – verhalen zien van de grootste winnaars, verliezers én valsspelers aller tijden op het gebied van gokken en sportweddenschappen. Je hoort de verhalen uit de eerste hand van de mensen die alles riskeerden om alles te winnen. Luister naar de meest epische gokverhalen ooit. Soms angstaanjagend, soms hilarisch, maar altijd onvergetelijk.


'Hustlers Gamblers Crooks', vanaf zondag 18 februari om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers