Hitserie 'Ink Master' keert terug op MTV met een gloednieuw seizoen

woensdag 17 januari 2024

Het langverwachte 15e seizoen van 'Ink Master' gaat 18 januari in première. De gloednieuwe afleveringen zijn iedere donderdag om 22.00 uur te zien op MTV.

Het nieuwste seizoen van 'Ink Master' wordt gepresenteerd door Joel Madden, kunstondernemer en frontman van de pop-punkband Good Charlotte. Drievoudig 'Ink Master'-winnaar DJ Jambe versterkt dit jaar de jury. Hij neemt plaats naast Ryan Ashley, de eerste vrouwelijke winnaar van de competitie, en Nikko Hurtado, een van ‘s werelds meest bekende tattoo-artiesten. 'Ink Master' wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios en Truly Original.


Vijftien nieuwe getalenteerde tattoo-artiesten gaan in het nieuwste seizoen van 'Ink Master' de strijd met elkaar aan. Ze krijgen uitdagende opdrachten en leggen het tegen elkaar af in indrukwekkende eliminatierondes. De winnaar zal niet alleen de felbegeerde titel van 'Ink Master' verdienen, maar er ook vandoor gaan met de hoofdprijs van $250.000.

'Ink Master' wordt uitvoerend geproduceerd door Glenda Hersh, Steven Weinstock en Andrea Richter van Truly Original. Daniel Blau Rogge is uitvoerend producent en Ivanna Palace heeft de leiding over de productie namens MTV Entertainment Studios.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers