Het tweede seizoen van 'The Mighty Ducks' in première op Disney+

woensdag 28 september 2022

Het tweede seizoen van 'The Mighty Ducks: Game Changers' is in première gegaan op Disney+. De Disney Branded Television-serie, geproduceerd door ABC Signature, gaat woensdag 28 september in première met wekelijks een nieuwe aflevering.

Nadat de 'Mighty Ducks' vorig seizoen hun teamnaam hebben teruggewonnen, gaat het team met hun coach Alex Morrow (Lauren Graham) op pad naar een intens zomerhockeykamp in California, dat geleid wordt door de charmante maar intense voormalig NHL-speler Colin Cole (Josh Duhamel). Een plek waar kinderen kunnen uitblinken in ijshockey, zonder dat school in de weg zit. Terwijl onze Ducks proberen te overleven in deze supercompetitieve omgeving, worden ze geconfronteerd met de vraag: Kun je de zomer winnen?


In het tweede seizoen van 'The Mighty Ducks: Game Changers' schitteren Lauren Graham en Josh Duhamel in de hoofdrollen met de terugkerende castleden Brady Noon, Maxwell Simkins, Swayam Bhatia, Luke Islam, Taegen Burns, en DJ Watts. Naveen Paddock voegt zich bij de cast.


De Disney Branded Television-serie wordt geproduceerd door ABC Signature. Josh Goldsmith en Cathy Yuspa fungeren als showrunners en uitvoerende producenten. Andere uitvoerende producenten zijn Lauren Graham, George Heller, Brad Petrigala, Jordan Kerner, Jon Avnet en Steve Brill.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers