'Doubling Down With The Derricos' op TLC

dinsdag 6 juni 2023
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2023

Een vijfling, een drieling, twee tweelingen en nog twee kinderen, het gezin van Karen en Deon Derrico is bijzonder groot te noemen – met de nadruk op 'bijzonder'.

Nu de jongste drie alweer drie jaar oud worden, besluiten ze dat met zijn allen te vieren in een groot waterpark. Voor ze weg kunnen, is te zien hoe hun huishouden steeds chaotischer wordt, nu alle kinderen steeds groter worden en het huis daardoor gevoelsmatig een stuk kleiner. En dan staat het huis ook nog vol met dozen van de nieuwe online kledingbusiness die Karen onlangs begonnen is om wat meer geld te verdienen.


Tijdens het verjaardagsuitje vertelt Darian aan haar oma GG dat ze na de vakantie niet teruggaat naar school, omdat ze thuis beter kan leren. GG betwijfelt of dat wel een goed idee is voor de 16-jarige puber, omdat school ook belangrijk is voor het leren van sociale vaardigheden. Over sociale vaardigheden gesproken: Deon wordt er helemaal gek van dat de kinderen steeds op hun mobiele telefoons zitten en besluit een schermvrije zomer in te stellen. Of dat lukt met zoveel kinderen én uiteindelijk de rust brengt waarop hij hoopt, is nog maar de vraag…

'Doubling Down With The Derricos', vanaf woensdag 7 juni om 21.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers