Documentaire 'Selena Gomez: My Mind & Me' nieuw op Apple TV+

donderdag 3 november 2022
© Apple Inc. 2020

Apple en Selena Gomez hebben bekendgemaakt dat de langverwachte documentaire 'Selena Gomez: My Mind & Me', geregisseerd en geproduceerd door Alek Keshishian ('Madonna: Truth or Dare'), op 4 november 2022 wereldwijd in première gaat op Apple TV+.

Na jaren in de schijnwerpers te hebben gestaan, bereikt Selena Gomez een onvoorstelbaar sterrendom. Maar net als ze een nieuw hoogtepunt bereikt, trekt een onverwachte wending haar de duisternis in. Deze unieke rauwe en intieme documentaire beslaat haar zes jaar durende reis naar een nieuw licht.


Als platenartiest heeft Gomez wereldwijd meer dan 210 miljoen singles verkocht en meer dan 45 miljard streams van haar muziek verzameld. Dit jaar ontving ze een Grammy-nominatie voor haar eerste volledig Spaanse EP en een Emmy-nominatie voor haar rol in de veelgeprezen serie 'Only Murders in the Building', waarin ze schittert tegenover Steve Martin en Martin Short.

Alek Keshishian regisseerde de meest succesvolle documentaire van zijn tijd - de iconische, veelgeprezen film 'Madonna: Truth or Dare', die nog steeds wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke films in zijn genre.

Deze film is het tweede project van Apple met producenten Lighthouse Management + Media en Interscope Films, na hun samenwerking bij de met een Emmy Award bekroonde documentaire 'Billie Eilish: The World's a Little Blurry'.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers