Deze week eerste aflevering 'Faking It Specials Nederland' met Joran van der Sloot-zaak

zaterdag 1 juli 2023

Aan het einde van de jaren nul hield Joran van der Sloot menig Nederlander bezig door zijn vermeende betrokkenheid bij de verdwijning van de Amerikaanse scholier Natalee Holloway.

Meerdere malen ontkende hij betrokken te zijn bij de zaak in verscheidende talkshows en interviews en tot op de dag van vandaag houdt hij zijn lippen stijf op elkaar. In de Nederlandse 'Faking It Specials' nemen experts in lichaamstaal, retorica en forensische psychologie drie beruchte zaken onder de loep, met in de eerste aflevering Joran van der Sloot.


Met welke doel gooide hij een glas rode wijn in het gezicht van Peter R. de Vries? En was de bekentenis van Van der Sloot aan Patrick van der Eem, die werkte voor De Vries, wel de waarheid? Misdaadverslaggever Kees van der Spek vertelt over deze bizarre zaak.


De Nederlandse 'Faking It Specials' zijn vanaf zondag 2 juli om 20.30 uur te zien bij Discovery of binge dan direct het hele seizoen op discovery+.

De Nederlandse Faking It Specials worden ingesproken door Bastiaan Ragas en worden geproduceerd door Fabiola.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende, en voor wie nog durft, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside', om 21.35 uur op SBS6.

Dossiers