Butcher en Homelander verschijnen in vierde seizoen van 'The Boys'

dinsdag 14 november 2023
Foto: © Prime Video/BAAS Antwerpen 2023

Oi, lads, did you miss us? Prime Video heeft de eerste afbeelding onthuld van het aankomende vierde seizoen van 'The Boys'. Hierin zijn de twee hoofdpersonages te zien: Billy Butcher; gespeeld door Karl Urban en Homelander; vertolkt door Antony Starr.

Het vierde seizoen volgt op de explosieve seizoensfinale van Gen V, waar fans verrast werden door onverwachte cameo’s van Butcher en Homelander. De met een Emmy genomineerde serie keert terug in 2024 en is wereldwijd in meer dan 240 landen en gebieden te zien op Prime Video.


'The Boys'
'The Boys' is een leuke en krankzinnige kijk op wat er gebeurt wanneer superhelden - die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici en net zo vereerd worden als goden - hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken. 'The Boys', een groep burgerwachten, willen de corrupte superhelden een halt toeroepen en zetten hun heroïsche zoektocht voort naar de waarheid over The Seven en Vought - het miljardenbedrijf dat de superhelden beheert en hun duistere geheimen in de doofpot stopt. Het zijn de ogenschijnlijke machtelozen tegen de supermachtigen.

'The Boys' is gebaseerd op de New York Times bestseller comic van Garth Ennis en Darick Robertson (The New York Times). Zij zijn tevens uitvoerend producent van de serie, die is ontwikkeld door uitvoerend showrunner Eric Kripke. Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Craig Rosenberg, Ken F. Levin, Jason Netter, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn en Michaela Starr fungeren ook als uitvoerend producenten. The Boys wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios en Sony Pictures Television, met Kripke Enterprises, Original Film en Point Grey Pictures.

Persbericht Prime Video/BAAS Antwerpen
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers