Apple TV+ lanceert vrijdag nieuwste serie 'Roar'

donderdag 14 april 2022
© Apple Inc. 2020

Apple TV+ lanceert vrijdag wereldwijd alle acht afleveringen van de nieuwe serie 'Roar', gebaseerd op een boek met korte verhalen van Cecelia Ahern.

'Roar' heeft een beuse sterrencast, waaronder Academy, Emmy en Golden Globe Award winnaar Nicole Kidman ('Being the Ricardos'), die ook uitvoerend produceert; Emmy, Grammy en Tony Award winnaar Cynthia Erivo; zesvoudig Emmy Award-genomineerde Issa Rae; Emmy Award-winnaar Merritt Wever; SAG Award-genomineerde Alison Brie; drievoudig Emmy Award-genomineerde Betty Gilpin; en Meera Syal, Fivel Stewart en Kara Hayward.


'Roar' biedt een inzichtelijk, aangrijpend en soms hilarisch portret van wat het betekent om vandaag de dag vrouw te zijn. Met een unieke mix van magisch realisme, vertrouwde huiselijke en professionele scenario's en futuristische werelden, weerspiegelen deze acht verhalen de dilemma's van gewone vrouwen op toegankelijke maar verrassende manieren. Hoe ze uit hun respectievelijke reizen tevoorschijn komen, spreekt tot de veerkracht die in henzelf en bij alle vrouwen bestaat.


'Roar', vanaf vrijdag 15 april beschikbaar op Apple TV+.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers